BAĞIMSIZ İstanbul belediye başkan adayı Abdullah ARLİ Kimdir? 2024

BAĞIMSIZ İstanbul belediye başkan adayı Abdullah ARLİ Kimdir? 2024

BAĞIMSIZ, 2024 yerel seçimleri için İSTANBUL büyükşehir belediye başkan adayını belirledi. Parti tarafından BAĞIMSIZ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise ABDULLAH ARLİ oldu.

ABDULLAH ARLİ, İSTANBUL için benzersiz projelerinin yanı sıra kendisi köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan ABDULLAH ARLİ, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan ABDULLAH ARLİ, İSTANBUL sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

BAĞIMSIZ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği ABDULLAH ARLİ, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan ABDULLAH ARLİ, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan ABDULLAH ARLİ, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen ABDULLAH ARLİ, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak İSTANBUL daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

İSTANBUL BAĞIMSIZ adayı olarak yola çıkan ABDULLAH ARLİ, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

BTP İstanbul Beykoz adayı AHMET YÜKSEL Kimdir? 2024
TKP Ağri Ağri merkez adayı SEDAT ŞAHBAL Kimdir? 2024
İYİ PARTİ Sakarya Akyazi adayı HAKAN BAYKAL Kimdir? 2024
BAĞIMSIZ Ni̇ğde Altunhi̇sar adayı MUSTAFA YANAR Kimdir? 2024
YRP Kirşehi̇r Boztepe adayı NAZMİ ALBAYRAK Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap