BAĞIMSIZ Van Başkale adayı İSMAİL AYAZ Kimdir? 2024

BAĞIMSIZ Van Başkale adayı İSMAİL AYAZ Kimdir? 2024

BAĞIMSIZ, 2024 yerel seçimleri için VAN BAŞKALE ilçesinden adayını belirledi. Parti tarafından BAŞKALE Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise İSMAİL AYAZ oldu.

İSMAİL AYAZ, VAN BAŞKALE ilçesinde doğup büyümüş, köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan İSMAİL AYAZ, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan İSMAİL AYAZ, BAŞKALE sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

BAĞIMSIZ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği İSMAİL AYAZ, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan İSMAİL AYAZ, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan İSMAİL AYAZ, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen İSMAİL AYAZ, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak BAŞKALE daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

BAŞKALE BAĞIMSIZ adayı olarak yola çıkan İSMAİL AYAZ, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ İstanbul Bakirköy adayı ÖZGÜR GÜLSOY Kimdir? 2024
BTP Artvi̇n Hopa adayı ÖZGÜRHAN MAGUNACI Kimdir? 2024
BTP Eski̇şehi̇r Si̇vri̇hi̇sar adayı SEÇKİN YAVAŞ Kimdir? 2024
Zafer Partisi Bursa İzni̇k adayı FATMA GENÇ Kimdir? 2024
DEVA Konya Derbent adayı İBRAHİM ÖNDER ÖZLÜK Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap