BBP Trabzon Düzköy adayı HAYRULLAH BAYKUŞ Kimdir? 2024

BBP Trabzon Düzköy adayı HAYRULLAH BAYKUŞ Kimdir? 2024

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için TRABZON DÜZKÖY ilçesinden adayını belirledi. Parti tarafından DÜZKÖY Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise HAYRULLAH BAYKUŞ oldu.

HAYRULLAH BAYKUŞ, TRABZON DÜZKÖY ilçesinde doğup büyümüş, köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan HAYRULLAH BAYKUŞ, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan HAYRULLAH BAYKUŞ, DÜZKÖY sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği HAYRULLAH BAYKUŞ, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan HAYRULLAH BAYKUŞ, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan HAYRULLAH BAYKUŞ, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen HAYRULLAH BAYKUŞ, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak DÜZKÖY daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

DÜZKÖY BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ adayı olarak yola çıkan HAYRULLAH BAYKUŞ, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

TÜRKİYE KOMÜNİST HAREKETİ Ki̇li̇s Ki̇li̇s merkez adayı UĞUR KAYA Kimdir? 2024
DP Gazi̇antep şahi̇nbey adayı ALİ GÜRLER Kimdir? 2024
YRP Samsun Terme adayı BERAT ÇETİN Kimdir? 2024
MİLLET PARTİSİ Gazi̇antep Karkamiş adayı SABAHADDİN KARAKUŞ Kimdir? 2024
MİLLET PARTİSİ Karaman Karaman merkez adayı SALİH MISRAL Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap