CHP Zonguldak Kozlu adayı ALTUĞ DÖKMECİ Kimdir? 2024

CHP Zonguldak Kozlu adayı ALTUĞ DÖKMECİ Kimdir? 2024

CUMHURİYET HALK PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için ZONGULDAK KOZLU ilçesinden adayını belirledi. Parti tarafından KOZLU Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise ALTUĞ DÖKMECİ oldu.

ALTUĞ DÖKMECİ, ZONGULDAK KOZLU ilçesinde doğup büyümüş, köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan ALTUĞ DÖKMECİ, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan ALTUĞ DÖKMECİ, KOZLU sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği ALTUĞ DÖKMECİ, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan ALTUĞ DÖKMECİ, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan ALTUĞ DÖKMECİ, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen ALTUĞ DÖKMECİ, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak KOZLU daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

KOZLU CUMHURİYET HALK PARTİSİ adayı olarak yola çıkan ALTUĞ DÖKMECİ, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

BTP Mersi̇n Si̇li̇fke adayı ÇETİN ŞENYURT Kimdir? 2024
VATAN PARTİSİ Muğla Bodrum adayı ŞEREF BOZKURT Kimdir? 2024
BTP Balikesi̇r Sindirgi adayı MESUT SÜNER Kimdir? 2024
YRP Ankara belediye başkan adayı Suat KILIÇ Kimdir? 2024
SP Edi̇rne Keşan adayı AHMET KÖSELER Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap