DEMOKRATİK SOL PARTİ Kahramanmaraş belediye başkan adayı Ahmet ARSLAN Kimdir? 2024

DEMOKRATİK SOL PARTİ Kahramanmaraş belediye başkan adayı Ahmet ARSLAN Kimdir? 2024

DEMOKRATİK SOL PARTİ, 2024 yerel seçimleri için KAHRAMANMARAŞ büyükşehir belediye başkan adayını belirledi. Parti tarafından DEMOKRATİK SOL PARTİ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise AHMET ARSLAN oldu.

AHMET ARSLAN, KAHRAMANMARAŞ için benzersiz projelerinin yanı sıra kendisi köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan AHMET ARSLAN, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan AHMET ARSLAN, KAHRAMANMARAŞ sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

DEMOKRATİK SOL PARTİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği AHMET ARSLAN, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan AHMET ARSLAN, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan AHMET ARSLAN, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen AHMET ARSLAN, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak KAHRAMANMARAŞ daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

KAHRAMANMARAŞ DEMOKRATİK SOL PARTİ adayı olarak yola çıkan AHMET ARSLAN, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

BBP Hatay Arsuz adayı EDİP TAZE Kimdir? 2024
CHP Adana Yumurtalik adayı ERDİNÇ ALTIOK Kimdir? 2024
SP Antalya Aksu adayı LATİF MERCAN Kimdir? 2024
BAĞIMSIZ Tokat Reşadi̇ye adayı ERGÜN TAVŞAN Kimdir? 2024
TKP Kocaeli̇ İzmi̇t adayı VİLDAN ZEYNEP SAYINER Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap