HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ Konya belediye başkan adayı Osman SARITAŞ Kimdir? 2024

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ Konya belediye başkan adayı Osman SARITAŞ Kimdir? 2024

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için KONYA büyükşehir belediye başkan adayını belirledi. Parti tarafından HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise OSMAN SARITAŞ oldu.

OSMAN SARITAŞ, KONYA için benzersiz projelerinin yanı sıra kendisi köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan OSMAN SARITAŞ, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan OSMAN SARITAŞ, KONYA sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği OSMAN SARITAŞ, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan OSMAN SARITAŞ, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan OSMAN SARITAŞ, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen OSMAN SARITAŞ, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak KONYA daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

KONYA HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ adayı olarak yola çıkan OSMAN SARITAŞ, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ çanakkale çanakkale merkez adayı BEKTAŞ AKKUŞ Kimdir? 2024
DEMOKRATİK SOL PARTİ Ordu Perşembe adayı BAYRAM BAŞTÜRK Kimdir? 2024
Zafer Partisi Düzce Yiğilca adayı FARUK KEMAL KONCA Kimdir? 2024
Memleket Partisi Ankara Si̇ncan adayı ZİYA KİRZUK Kimdir? 2024
TÜRKİYE KOMÜNİST HAREKETİ Erzi̇ncan Erzi̇ncan merkez adayı BAHAR İZDAL ÇAYDAN Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap