HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ Di̇yarbakir belediye başkan adayı Ayşe serra BUCAK KÜÇÜK Kimdir? 2024

HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ Di̇yarbakir belediye başkan adayı Ayşe serra BUCAK KÜÇÜK Kimdir? 2024

HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için DİYARBAKIR büyükşehir belediye başkan adayını belirledi. Parti tarafından HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK oldu.

AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, DİYARBAKIR için benzersiz projelerinin yanı sıra kendisi köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, DİYARBAKIR sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak DİYARBAKIR daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

DİYARBAKIR HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ adayı olarak yola çıkan AYŞE SERRA BUCAK KÜÇÜK, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ Bursa belediye başkan adayı Ati̇lla SUBAŞI Kimdir? 2024
HÜDA PAR Muğla belediye başkan adayı Kamuran CENGİZ Kimdir? 2024
MHP çorum Osmancik adayı AHMET GELGÖR Kimdir? 2024
BTP İzmi̇r çeşme adayı SÜLEYMAN ŞENER Kimdir? 2024
MHP Si̇vas Suşehri̇ adayı AHMET AYHAN KAYAOĞLU Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap