Rüyada Muşamba Görmek Diyanet Yorum

Rüyada Muşamba Görmek Diyanet Yorum

Rüyada Muşamba Görmek diyanet yorumu ve Rüyada Muşamba Görmek ihya aramaları yapan bir çok kişi bu rüyanın anlamını araştırmaktadır.

Rüyada muşamba görmek, evinizi değiştireceğini­ze işaretle yorumlanır.

Başka bir rüya tabircisine göre;

Rüyada muşamba görmek, rüyayı gören kişinin dostluk, arkadaşlık ve iş yapacağı kişileri ince eleyip sık dokuyarak seçmesi gerektiğine aksi takdirde ise, manevi olarak çökmekle kalmayacağına hayal kırıklığına uğrayabileceğine, maddi olarak da büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyanın bir diğer anlamı ise, rüyayı gören kişinin yeni bir mülk daha edineceğine işaret eder.

Rüyada Muşamba Görmek Ne Demek?

Rüyayı sahibinin aile içinde saadetinin ve huzurunun yerinde olacağına, neşesinin, ağzı tadının ve huzurunun baki kalacağına ve aile bireylerinin her zaman birbirine saygılı olacağına işaret eder. Bu rüya, rüya sahibinin eşi ya da sevgilisi ile sevgiyle bağlı kalacaklarına ve bu olumlu durumun da onun çok daha başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada Yere Serili Muşamba Görmek

Rüyada yere serilen muşamba görmek, bir önlem, bir korunma yöntemi olarak da yorumlanır. Rüyasında oturduğu odanın zemininde güzel bir renkli muşamba olduğunu gören kişi ise, yuvasındaki rahatı ve huzuru kolayca koruyabilir. Evinin yerlerine güzel renkli muşamba kaplayan ya da kaplatan kişi ise, kendisini ve ailesini kötü gözlerden ve her türlü düşmandan korur.

Masaya sofra örtüsü yerine serilen muşamba ise, yuvayla ilgili olan bir sorundur. Bunun güzel renklisi ise, küçük kısmet olarak da bilinir. Ama çirkin renkli olanı evle ilgili derdi simgeler. Yağmurdan korunmak için giyilen bir muşamba günlük iş olarak da yorumlanır. Bu da rengine ve yeniliğine göre anlam kazanır.


Bunlar da ilginizi çekebilir

Rüyada Sezeryanla Doğum Yapmak Diyanet Yorum
Rüyada Kefaret Vermek Diyanet Yorum
Rüyada Mümtehine Suresi Görmek Diyanet Yorum
Rüyada Mısır Koçanı Görmek Diyanet Yorum
Rüyada Evlenmek Diyanet Yorum
Paylaş:

Yorum Yap