TKP Samsun belediye başkan adayı İsa ŞAHİN Kimdir? 2024

TKP Samsun belediye başkan adayı İsa ŞAHİN Kimdir? 2024

TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için SAMSUN büyükşehir belediye başkan adayını belirledi. Parti tarafından TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise İSA ŞAHİN oldu.

İSA ŞAHİN, SAMSUN için benzersiz projelerinin yanı sıra kendisi köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan İSA ŞAHİN, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan İSA ŞAHİN, SAMSUN sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği İSA ŞAHİN, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan İSA ŞAHİN, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan İSA ŞAHİN, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen İSA ŞAHİN, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak SAMSUN daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

SAMSUN TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ adayı olarak yola çıkan İSA ŞAHİN, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

CHP Nevşehi̇r Avanos adayı CELAL ALPER İBAŞ Kimdir? 2024
YRP İstanbul Arnavutköy adayı ABDURREZZAK İLBEYİ Kimdir? 2024
DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Yumurtalik adayı ARMAĞAN BULDU Kimdir? 2024
İYİ PARTİ Kahramanmaraş Afşi̇n adayı MEHMET ALİ TAŞKALE Kimdir? 2024
BAĞIMSIZ Ankara Gölbaşi adayı MURAT DEMİREL Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap