YENİ TÜRKİYE PARTİSİ Yozgat Yozgat merkez adayı SELAHATTİN YÜKSEL Kimdir? 2024

YENİ TÜRKİYE PARTİSİ Yozgat Yozgat merkez adayı SELAHATTİN YÜKSEL Kimdir? 2024

YENİ TÜRKİYE PARTİSİ, 2024 yerel seçimleri için YOZGAT YOZGAT MERKEZ ilçesinden adayını belirledi. Parti tarafından YOZGAT MERKEZ Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim ise SELAHATTİN YÜKSEL oldu.

SELAHATTİN YÜKSEL, YOZGAT YOZGAT MERKEZ ilçesinde doğup büyümüş, köklü bir ailenin mensubu olarak tanınıyor. Eğitimini memleketinde tamamlayan SELAHATTİN YÜKSEL, daha sonra iş dünyasında aktif olarak yer aldı. Yerel yönetimlerdeki deneyim ve birikimiyle tanınan SELAHATTİN YÜKSEL, YOZGAT MERKEZ sosyal ve ekonomik kalkınması için önemli projelere imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor.

YENİ TÜRKİYE PARTİSİ yerel seçim stratejileri doğrultusunda aday gösterdiği SELAHATTİN YÜKSEL, ilçedekilerin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla biliniyor. Kendisini aday gösteren parti tarafından da "halkın içinden, halk için" sloganıyla tanıtılan SELAHATTİN YÜKSEL, yerel yönetim anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım benimseyeceğini belirtiyor.

İlçedekilerin merakla beklediği yerel seçimlere doğru adım atan SELAHATTİN YÜKSEL, halkın teveccühüne mazhar olmak için saha çalışmalarına hız verdi. ilçedekilerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen SELAHATTİN YÜKSEL, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeyde kullanarak YOZGAT MERKEZ daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi planlıyor.

YOZGAT MERKEZ YENİ TÜRKİYE PARTİSİ adayı olarak yola çıkan SELAHATTİN YÜKSEL, yerel seçimlerin sonuçlarını bekleyen ilçedekilerin umutlarını ve beklentilerini temsil ediyor.


Bunlar da ilginizi çekebilir

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ Kirikkale Kirikkale merkez adayı İBRAHİM POLAT Kimdir? 2024
BTP Samsun belediye başkan adayı Li̇san YOLAY Kimdir? 2024
HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ Ni̇ğde Ni̇ğde merkez adayı MELTEM SAN Kimdir? 2024
YRP Kastamonu Tosya adayı İBRAHİM DEMİR Kimdir? 2024
SP Adana Tufanbeyli̇ adayı MUSA ÖZKAN Kimdir? 2024
Paylaş:

Yorum Yap